FÖRSKOLAN MÖRTEN

Mörten

Mötesplats - Mörten är ett ställe där vi kan mötas, växa och utvecklas tillsammans.

Öppenhet - Öppna för varandras åsikter och olikheter. Alla har en plats och ett värde.

Respekt- Vi visar varandra respekt. Vi måste inte tycka lika men vi måste acceptera varandra.

Trygghet - Vi vill att alla stor som liten ska känna sig glad och trygg att gå till arbetet varje dag. Vi ser och bekräftar alla.

Empati - Vi lär barnen empati genom att vi vuxna visar empati.

Nyfikenhet - Vi är nyfikna på livet och leken.

Vi på förskolan Mörten tar emot barn som är mellan 1 och 5 år. Förskolan ligger i nära anslutning till skola, fritidshem och natur. Vi arbetar utifrån läroplanen för förskolan, LPFÖ 98 reviderad 2016.

Läroplanen hittar ni på Skolverkets hemsida.

Om Ni önskar kontakta oss är Ni välkomna att göra detta på telefonummer 0533-50240

eller via e-post morten@langserudsfriskola.se

Sophia, Ann-Theres, Pontus och Kerstin!

Mörten

Vill du ha ditt barn hos oss? Klicka dig vidare i menyn till vänster.