Bli medlem i Långseruds Friskola Ekonomisk förening

Ange ingress

Bli medlem i Långseruds Friskola Ekonomisk Förening!

Vem kan bli medlem?

Du som är vårdnadshavare till barn/elev i någon av friskolans verksamheter; skola, fritidshem eller förskola. Som medlem har du rätten att rösta på ordinarie stämma samt på extrastämmor.

Elever/barn som går i friskolan ska inte betala medlemsavgift och det finns inga krav på att medlemsskap måste lösas för att man ska få ha sina barn i friskolan.

Ett medlemsskap är personligt vilket innebär att varje enkild person som vill vara medlem betalar 100 kronor/kalenderår. Första gången betalar du även en insats på 100 kronor.

Alla är välkomna att gå i Långseruds Friskola oavsett medlemsskap eller inte.

Stödmedlem:

Man kan också vara stödmelem. Det riktar sig till alla som vill stödja skolan men som inte har några barn i verksamheten. Stödmedlemsavgiften är 100 kronor/person och år samt 100 kronor i insats. Skillnaden är att du inte har möjlighet att rösta på ordinarie stämma eller extrastämmor.

Avgiften betalas in på bankgiro 747-4158

Ange namn på den betalningen avser.

Skicka gärna namn, adress samt e-post till info@langserudsfriskola.se för att ta del av medlemsinformation från styrelsen.

För mer information se langserudsfriskola.se eller Långseruds Friskola på Facebook.

Hälsningar styrelsen

Tipsa en vän om denna nyhet:

« Visa alla nyheter
Publicerad 2015-01-25, 17:24